Ivar-Cycling Cycling supQ sublines SupQ_sub_cycling

Wielersport en voeding zijn nauw met elkaar verbonden. Een goede voeding kan jouw prestaties verbeteren en ervoor zorgen dat je langer op de fiets kan blijven.

Koolhydraten zijn de belangrijkste brandstof voor jou. Het is belangrijk om voldoende koolhydraten te eten om de glycogeenvoorraden in de spieren op peil te houden. Eiwitten zijn belangrijk voor spierherstel na een training. Vetten zijn belangrijk voor uithoudingsvermogen en hydratatie is een belangrijk aspect van wielersport, omdat jouw lichaam vocht verliest tijdens het fietsen door zweten en ademen.

Kortom: er draait een hele wereld om jou heen. En wij maken daar graag deel van uit om jou te ondersteunen. Mede Ivar Slik (winnaar Unbound 2022) en Niki Terpstra (winnaar o.a. Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix) gingen jou al voor als tevreden gebruikers.

Het is belangrijk om te onthouden dat voeding een individueel proces is en dat wat voor de ene persoon werkt, niet voor de andere persoon hoeft te werken. Het kan daarom helpen om advies te vragen aan een specialist die ervaring heeft met sportvoeding om een persoonlijk voedingsplan te ontwikkelen.

ivar-niki SupQ

De favorieten van deze maand.

preloader