JA, WIJ HEBBEN INTERESSE IN HET CLUBABONNEMENT.

VOORDELEN VAN ONS ABONNEMENT

Actieve abonnementen:
VOETBAL  |  HOCKEY

  • Mooie kortingen
  • Geen omkijken naar bestellen, altijd voorraad op de club
  • Faciliteer spelers met professionele producten zoals BVO’s
  • Maak gebruik van extra service voor overige teams, kantine of toernooien
  • SupQ clubdag met tips voor technische staf door professionals en oud internationals
  • Pakketten op maat
  • Bidons en bidonkratten
  • Vanaf 19,99 euro per maand (voor 2e seizoenshelft)

Goede sportdrank in de bidon maakt wel degelijk verschil! Voor slechts €19,99 per maand bied je jouw team professionele ondersteuning. 

 Kevin Hofland, oud-profvoetballer bij o.a. PSV, Feyenoord en Wolfsburg, herkent dit onderbelichte onderwerp: “Buiten het trainen speelt voeding een grote rol want uit voeding haal je de brandstof om te kunnen presteren.”  

 Juist het amateurvoetbal is gebaat bij goede producten 

Na zijn voetbalcarrière is Kevin actief in het trainersvak waar hij meerdere clubs onder zijn hoede heeft gehad en veel interesse heeft in mogelijkheden om de prestaties van de spelers te optimaliseren, zeker ook in de amateurwereld (zoals SV Meerssen en Groen Ster, 3e divisie). 

Kevin Hofland: “Als trainer zijnde wil je de speler(s) of speelster(s) fit hebben en blessurevrij. Dit is voor mij als trainer ook de reden om te kiezen voor de juiste aanvullende producten! Het liefst werk ik met producten die voor, tijdens en na de wedstrijd gebruikt kunnen worden.” 

 Alleen water is niet hetzelfde 

Het verbeteren van prestaties zit dus in vele facetten en goede verzorging van het lichaam helpt. Hydratie is een mooie manier om de eerste stap te zetten. Belangrijke stoffen gaan verloren zodra het lichaam zweet en alleen water in de bidon lost dit niet op! Door inname van SupQ sportdranken worden zowel mineralen, elektrolyten als het energieniveau aangevuld. Verschijnselen zoals verzuring en/of kramp zullen verminderen door goede hydratatie oftewel genoeg drinken! 

De hele seizoenshelft professionele sportdrank voor jouw team!  

Ervaar het verschil en pakt de deal van SupQ Nutrition voor slechts 119,95 waarmee jouw team de hele seizoenshelft voorzien is! Of kies het abonnement van 19,99 per maand en de technische staf wordt automatisch voorzien van voorraad. Nooit zonder, altijd aanwezig en een meerwaarde voor elke speler in de selectie! 

preloader