Ivar-Cycling tekst_walking_supQ Walking_supQ sublines SupQ_sub_walking

Wandelen kan een goede manier zijn om actief te blijven en je lichaam in beweging te houden. Voeding speelt daarbij ook een belangrijke rol in het behouden van een gezonde levensstijl en het ondersteunen van fysieke activiteit. Hier zijn enkele tips voor wandelen en voeding:

  • Hydrateer goed: Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt voordat, tijdens en na het wandelen om gehydrateerd te blijven. Als je langer dan een half uur wandelt, overweeg dan om een sportdrank te drinken om elektrolyten en koolhydraten aan te vullen.

  • Eet voor het wandelen: Als je van plan bent om lang te wandelen, zorg er dan voor dat je een licht ontbijt of lunch hebt gegeten om je energieniveau op peil te houden.

  • Neem gezonde snacks mee: Neem tijdens het wandelen gezonde snacks mee, zoals fruit, noten, of een energiereep om je energie op peil te houden.

  • Eet na het wandelen: Zorg ervoor dat je na het wandelen binnen 30 minuten een maaltijd eet om je lichaam te helpen herstellen. Kies voor eiwitrijke voeding, zoals vis, kip, tofu of een herstel-shake van SupQ Nutrition.

Onthoud dat het belangrijk is om een ​​gezonde en uitgebalanceerde voeding te hebben, ongeacht of je wel of niet aan fysieke activiteit doet. Door goede voedingskeuzes te maken en voldoende te hydrateren, kun je tijdens het wandelen het beste uit je lichaam halen en genieten van de voordelen van deze activiteit.

backpack_supQ

Lekkere repen voor tijdens het wandelen.

Blijf drinken tijdens de tocht.

Sale
Hydro Tabs Isotonic Orange
Oorspronkelijke prijs was: €8,50.Huidige prijs is: €4,25.
Sale
ORS Powder – 500g – Peach
Oorspronkelijke prijs was: €19,99.Huidige prijs is: €12,50.
preloader